sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Mona mallina Viheriäisissä

Kesäkuun alkupuolella oli tarkoitus käydä varsinaissuomalaisen harrastajamallin Monan kanssa kuvaamassa Raision rodopuistossa. Alppiruusut kukkivat tuolloin uhkeimmillaan.

Monen hehtaarin kokoista alppiruusupuistoa hehkutettiin paikallismedioissa kuin jotain taivaan ihmettä. Tämä puolestaan johti siihen, että Raision luokion metsikössä olevalle kukkamaalle ei edes sekaan mahtunut kun liioittelematta satoja ihmistä hyöri ja pyöri ruusupuskien seassa.

Osoittautui turhan työlääksi ruveta kuvaamaan tuollaisessa ruuhkassa, etenkin kun aivan saletisti kuvissa olisi näkynyt muitakin kuin Mona. Enpä osannut ihan tällaiseen yleisöryntäykseen varautua.

Eipä muuta kuin varasuunnitelma käyttöön ja suunnaksi jokin muu kuvauspaikka. Ongelmana vaan oli, että varasuunnitelmaa ei ollut. Onneksi Raisio on tuttu paikka, joten mieleen juolahti Nesteen öljyjalostamon tuntumassa olevan Viheriäinen.

Viheriäisissä on vanha ja laaja omanatarha, jonka löysin kaverin vinkistä joskus viitisen vuotta sitten. Olen ennenkin käyttänyt seutua mallikuvausmiljöönä ja hyvin se sopi tälläkin kertaa.

Monaa en ollut aikaisemmin tavannut kasvotusten, mutta hän on ollut pitkään tuttu sosiaalisen median mallit ja valokuvaajat-ryhmistä. Oikein ystävällinen ja valokuvauksellinen nainen olikin.

Asutoiveeni Monalle alppiruupuistoon oli värikäs kesämekko ja korkokengät. Hyvinhän ne sopivat omenatarhan maillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti