torstai 20. elokuuta 2015

Hurme & Karvinen duo Rahtiksessa

Lauantaina 15. elokuuta 2015 koettiin Turun Aurajoessa sijaitsevassa Wanhassa Rahtilaivassa eli Rahtiksessa spesiaali-ilta. Laivan kannella esiintyi Janne Hurme ja Kari Karvinen duo.


Turkulainen Hurme on kansan syvissä piireissä tunnettu paremmin kevyemmän musiikin artistina, mutta hänellä on vahva rokki- ja etenkin hard rock -tausta. Kari "Late" tai "Garfield" Karvinen puolestaan on turkulainen pitkänlinjan kitaristi ja hevimies.

Karvisen piti alunperin olla laulaja Taage Laihon kanssa Rahtiksessa, mutta jälkimmäiselle ilmaantui keikka pääbändinsä Kilven kanssa Nokialle Raskaammat tahdit -tapahtumaan.

Kaksikko on esiintynyt Rahtisessa kuluvan kesän aikana jo muutaman kerran. Minua se ei ole vielä päässyt kyllästyttämään, vaikka taidan olla heidän kaikki lähiaikojen Rahtis-vedot nähnytkin. Aika monen suusta kuultuna vaihtelu kuulemma virkisti kun mikrofonin ääressä nähtiinkin välillä Hurme.

Kaksikon ohjelmisto noudatteli noin kolmasosaltaan samoja biisejä joita Karvinen soittelee Laihon kanssa. Puolentoista tunnin setissä oli kumminkin paljon kappaleita, joiden yllätysmomentti oli suorastaan valtava. Def Leppardia ja Iron Maidenia tuskin kukaan kummasteli, vaikka jälkimmäisen The Evil That Men Do:sta olikin saatu sovitettua hieno hidas sovitus. Mutta kun duo esitti Tyketton Forever Youngin ja Gotthardin One Life One Soulin kaltaisia helmiä ja harvinaisuuksia, oli Hurmeelle ja Karviselle annettava iso käsi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti