keskiviikko 6. elokuuta 2014

Saaronniemi 5. elokuuta

Ruissalon saaren kärjessä Saaronniemessä tulee käytyä silloin tällöin. Tänä kesänä paikka on jäänyt vähemmälle, mutta osaltaan asia korjaantui eilen illalla.

Ruissalo Campingin alueella oli jonkun verran matkailuautoja ja telttoja. Varsinainen yllätys odotti kumminkin Saaronniemen parkkipaikalla. Kaaroja oli sadoittain. Kaikki ruudut aivan täynnä, loput jätetty sikin sokin minne vaan hiukankin mahtui.

Lappuliisoille se oli varmasti oikea unelmakeikka. Paluumatkalla Turkuun edessä körötteli auto, josta päättelin heidän käyneen jakamassa sakkolappuja Saaronniemessä.

Kyseessä oli eräs kuluvan kesän kuumimmista päivistä. Sen kyllä huomasi. Uimarien lisäksi Saaronniemen rannoilla näkyi niin kaapuihin pukeutuneita musliminaisia kuin turkulaisia missikandidaattejakin.

Viime kesänä ensimmäisen kerran näkemäni uusi vesiurheilulaji on kuulemma nimeltään suppailu. Surffilaudan tapaisen laudan päällä seisoskellaan ja melotaan. Jostain kumman syystä kaikki näkemäni suppailijat ovat olleet nuoria naisia. He suppailevat jopa keskikaupungilla Aurajoessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti