torstai 5. syyskuuta 2013

Puma Kakolanmäellä

Viime keskiviikkona uutisoitiin, että Turun Kakolanmäellä riehui suuri tulipalo. Sellaisesta ei kuitenkaan ollut tietoakaan vielä joitakin päiviä aikaisemmin, jolloin kävin paikalla valokuvaamassa Puma Mooren kanssa.

Puma on turkulainen aikuisviihdetähti ja erotiikkaliike Cicciolinoksen omistaja. Moni saattoi nähdä hänet seikkailemassa MTV3:n Riemuloma Kanarialla -ohjelmassa kaksi viikkoa sitten.

Idea kuvausaiheeseen syntyi, kun näin Pumalla eräässä kuvassa tämäntyyppisen asukokonaisuuden. Tuli mieleen, että entistä vankila-aluetta Turun keskustassa voisi hyödyntää kuvauspaikkana.

Ilmeisesti koko Kakolanmäen alueelle on pääsy kielletty, mutta minkäänlaista estettä sinne menoon ei käytännössä ole. Entisen lääninvankilan pihalle pääsee suoraan maantietä pitkin sen kun vaan köröttelee jyrkän mäkikadun ylös asti. Muualle päin aluetta pääsee helposti esimerkiksi rikkinäisten aitojen läpi.

Itse pahamaineisen Kakolan graniittilinnan puolelle on sentään kulku estetty portilla. Sekin tosin oli pari viikkoa sitten keskellä päivää auki kai rakennustöiden takia, kun kävin katsomassa paikkoja hiukan etukäteen.

Fotosessiot sujuivat hyvin ja nopeasti. Ilma oli kuvaamisen kannalta todella hyvä. Ohikulkijatkaan eivät, ihme kyllä, jääneet paikoilleen pällistelemään. Eräänkin englantia puhuvan miesporukan tallustellessa alle kymmenen metrin päästä ohi, vaikutti melkein siltä, että tämä olisi heille aivan normi näky oikaistessa entisen vankila-alueen läpi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti