keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Radio City soi juhannuksena

Juhannuksesta vielä sen verran, että on pakko mainita Radio City. Se nimittäin soi mökin kuistilla lähes tauotta kaksi vuorokautta.


Kanavaa ei ollut mitään syytä vaihtaa, koska sieltä ei tullut ainuttakaan huonoa kappaletta. Sieltä ei myöskään kuulunut kertaakaan Jone Nikulan ääntä. Moinen ylimielinen kurttunaama kun olisi lannistanut fiiliksen välittömästi. Ei myöskään tarvinnut pelätä, että ääneen olisivat päässeet Jukka-Poika tai Jenni Vartiainen.

Pitäisi kai lähettää palautetta Radio Cityyn ja kiittää kanavaa hienosta juhannus-soundtrackista. Kun radioaalloilta kuuluu tauotta hyvää musiikkia kuten Heartin Barracuda, Kissin I Stole Your Love, Rainbowin Tarot Woman tai The Cultin She Sells Sanctuary, ei kanava voi olla huono.

En ole aikaisemmin kuunnellut Radio Cityä noin pitkään. Vaikka biisivalinnoissa oli yllättävänkin hyviä keksintöjä, soivat esimerkiksi Judas Priestin Turbo Lover, Black Sabbathin Heaven And Hell ja Guns N' Rosesin November Rain vähän turhankin usein. Kaikilla edellä mainituilla orketereilla olisi kataloogissaan roppakaupalla muitakin hienoja kappaleita. Tosin niitäkin tuli, mutta enimmäkseen juuri nuo samat.

1 kommentti:

  1. Radio City on paras kanava, Radio Rock hyvä myös. Silloin käännän muille kanaville joksikin aikaa, kun Radio Citylta tulee kappale, jota en jaksa kuunnella. Silloin kelpaa myös Suomi pop ja Nova.

    Cityn musiikki on hyvää, mutta kanava ei ole täydellinen johtuen biiseistä, joita on kuullut kyllästymiseen asti. Niitä ovat mm. kaikki kanavalla soivat AC/DC:n biisit, vaikka AC/DC itsessään on hyvä orkesteri.

    Nää paranoidit-livingaftermidnightit-hellsbelssit-trooperit-backseatit-pitkäkuumatkesät ym voisi vaihtaa toisiin samojen esittäjien biiseihin.

    Cityltä tuli muuten Battle Beastin Enter The Metal World pari päivää sitten, joka sai minut tutustumaan bändiin. Loistomusaa!

    VastaaPoista