tiistai 29. tammikuuta 2013

Bruce Springsteen Turkuun


Kuulin muutama viikko sitten huhuja, että Bruce Springsteen bändeineen saapuisi toukokuussa Turkuun "ehkä jopa kolmelle keikalle". Asia vahvistui maanantaina 21. tammikuuta, jolloin julkistettiin tieto 7.5.  olevasta konsertista HK Areenalla.

Lipunmyynti alkoi eilen 28. maanantaina. Kuten odotettavissa olikin, biljetit tekivät kauppansa noin viidessä minuutissa. HK Areenan kapasiteetti on kymmenisen tuhatta katsojaa. Toinen konsertti julkistettiin tuota pikaa eilen iltapäivällä. Se on 8. toukokuuta samassa paikassa.

Viime perjantaina 25. tammikuuta kuulin eräältä työkaverilta, että hän oli jo hankkinut neljä lippua kyseiselle keikalle. Kuulemma Saunalahden asiakkaat olivat saaneet käyttää moista etua. Samoin Facebookissa eräs tuttu hehkutti hankkineensa Events Clubin kautta kasan lippuja. Koska lipunmyynnissä näyttää olevan tällaisia porsaanreikiä, eipä lainkaan ihme, että tiketit loppuvat hetkessä ja tavalliset pulliaiset jäävät rannalle ruikuttamaan.


Näin meinasi itsellenikin käydä. Eilen illalla kumminkin tuli yllättävä puhelinsoitto. Luurin toisessa päässä oli eräs kaverini, joka kyseli olisinko kiinnostunut normaalihintaisesta lipusta loppuunmyytyyn konserttiin. Toki. Seitsemäs toukokuuta aionkin mennä elämäni ensimmäiselle Bruce Springsteen -keikalle. Seuraavan päivän konsertti ei olisi sopinutkaan aikatauluihini.

Vaikken mikään armoton Springsteen-fani olekaan, on hienoa nähdä tällainenkin äijä livenä edes kerran elämässä. Eikä nyt tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, koska HK-Areenalle on tämän tietokoneen äärestä noin viiden kilometrin matka. Konserttien Helsinki-keskeisyyteen toivoisin muutenkin jotain tolkkua.


Bruce Springsteen ja E Street Bandin kitaristi Little Steven hoilaamassa kertosäettä. 

1 kommentti:

  1. Events Clubissa perustasolla ennakko-osto-oikeus on muistaakseni 2 kpl lippuja. Klubiin voi kuka tahansa liittyä ja suosittelenkin sitä ehdottomasti. Ei edes maksa mitään. Sinällään ennakkomyynneissä taitaa liikkua vain muutama prosentti koko lippukannasta.

    VastaaPoista